Peuter Prentenboeken Yoga Bibliotheek Bibliorura Roermond

Wat een mooi begin van de ochtend op 5 juni in de bibliotheek Bibliorura. Nog voordat de bibliotheek open was, mochten we samen met de kinderen en hun mama’s genieten van het prentenboek ” Kietel nooit een tijger”.
Het verhaal werd afgewisseld met yoga-oefeningen, waarbij de kids als aapjes over de mama’s mochten kruipen en op hun rug mochten liggen. Ook de massage was een succes. Eerst werden de kids door de mama’s verwend en daarna waren natuurlijk  ook de mama’s aan de beurt om te genieten van een heerlijke massage. Dan nog veertjes naar elkaar toe blazen en op het einde kwamen de Slingeraapjes nog langs voor een high five, kus of knuffel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *